Spring naar content

Aankoopmakelaar in Rotterdam

Of je nu je eerste voorzichtige stappen op de woningmarkt zet, of van verhuizen je hobby hebt gemaakt: de aankoop van een woning is niet zomaar iets. Want hoe kun je nog rationeel naar de prijs van je nieuwe droomstek kijken als je er al tig keer langs bent gefietst? Hoe zorg je ervoor dat je niet elke keer te laat bent om je in te schrijven voor een bezichtiging? En als je dan een woning gevonden hebt; hoe zit het met de bouwkundige staat, erfpacht, verborgen gebreken en de welbekende funderingsproblemen? Woonvisie weet hoe het zit en hoe het werkt.

Al ruim 30 jaar zijn we stevig geworteld in onze mooie Maasstad. We wonen er, werken er en leven er. We kennen elke straathoek, weten wat speelt in de markt en kunnen terugvallen op ons uitgebreide netwerk. Maar vooral kunnen we je helpen een woning te vinden die in alle opzichten goed voelt. Nu, straks, maar ook over vijf of tien jaar.

 

Koop je droomwoning in 6 stappen

Het kopen van een huis is persoonlijk. Dat begrijpen we als geen ander. En daarom is onze aanpak dat ook.

 1. Weten wat je wilt
  Eerst maak je kennis met onze binnendienst. Zij plannen een afspraak voor je in met collega Linda bij ons op kantoor, en als je echt wilt telefonisch. Doel is om te achterhalen wat je precies voor ogen hebt. En dat gaat verder dan het soort woning, het aantal kamers en vierkante meters. Zo zijn we benieuwd naar wie je bent, hoe je leeft en hoe je dat over vijf, tien of twintig jaar voor je ziet. Met 20 jaar ervaring in vak én in Rotterdam, kent Linda alle leuke plekken en verborgen pareltjes en weet ze wat de upcoming places to be zijn.
 2. Programma van eisen
  Aan de hand van de eerste kennismaking stelt Linda een programma van eisen op, waarna we samen op zoek gaan naar jouw nieuwe stek. Snelheid is daarbij doorslaggevend. Daarom hebben we niet alleen telefonisch contact, maar ook via e-mail en WhatsApp. Handig als je ’s avonds laat nog een leuk huis tegenkomt. En omdat we met ons team al meer dan 70 jaar ervaring in huis hebben en kunnen bouwen op een groot netwerk, is dat misschien wel eerder dan je denkt.
 3. Woningen bezichtigen
  En dan word je verliefd. Maar ja, foto’s zeggen ook niet alles, en ook de bouwkundige staat, de buurt en voorzieningen zijn belangrijk. Samen gaan we dan ook op pad om te kijken of het iets voor je is. En zo ja, wat er moet gebeuren om de woning naar je zin of van deze tijd te maken. Daarbij controleren we de staat van de woning en kunnen we allerlei keuringen uit de kast halen.
 4. Bieden, onderhandelen en volhouden
  Blijft de klik bestaan en is de prijs reëel? Dan gaan we voor je op het scherpst van de snede onderhandelen. Uiteraard laten we je daarbij continu weten waar we staan. Ook al is dat in de avonduren of in het weekend.
 5. Het sluiten van de koop
  En dan komt het moment dat het bod wordt geaccepteerd. Terwijl jij het nieuws wereldkundig maakt, controleren wij de koopovereenkomst op juridische aspecten. Natuurlijk regelen we ook de keuring en taxatie en we kunnen je zelfs van een onafhankelijk hypotheekadvies voorzien.
 6. De feitelijke overdracht
  Op de dag van de overdracht plannen we samen nog een laatste inspectie en nemen we de meterstanden op. Daarna is het tijd om naar de notaris te gaan, je krabbel te zetten en je nieuwe huissleutels in ontvangst te nemen. Van harte!

 

Ook na de overdracht zien we je graag nog eens terug. Stap dus gewoon eens binnen voor een cappuccino of een glas wijn op vrijdagmiddag tijdens onze borrel. Kunnen we meteen proosten op je nieuwe stek en een mooie toekomst. Heb je het daar veel te druk voor? Ook verhalen en foto’s van het resultaat zijn meer dan welkom. Het is voor ons fijn om te zien waar we het voor doen.

In Rotterdam is het ene straatje helemaal hip, terwijl je om de hoek voor geen goud wil wonen – een quote die je vast weleens gehoord hebt. En die niet alleen geldt voor de ‘hipheid’ van een wijk, maar ook voor de mensen die er wonen, de veiligheid op straat en de voorzieningen.

Ontmoet het team

Neem contact op

 • Hidden