LET’S GO WEST

30 KOOPAPPARTEMENTEN OP EEN TOPLOCATIE IN SCHIEDAM

Wonen, werken en ontspannen tegenover de dynamische Wiltonhaven. Met weids uitzicht op het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam en omringd door groene parken en eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Lets Go West!

VARIATIE IN WONEN
De variatie in type appartementen is groot. De woningen variëren in afmeting tussen de 90 m2 en 145 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon of terras en een ruime berging op de begane grond. In de parkeergarage is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd. Het uitzicht is divers met mogelijkheden voor een woning met havenview, cityview en parkview.

EEN DUURZAAM GEBOUW

De appartementen in het gebouw zijn gasloos en zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, zodat u in de warme zomermaanden de woning heerlijk kunt koelen. Het bijzondere van dit prachtige complex is de intergratie van beplanting in de gevels en balkons. Zo draagt dit gebouw ook een steentje bij aan het vergroenen van de omgeving.

EEN BIJZONDERE PLEK

Het markante gebouw bestaand uit twee woontorens op een verhoogde plint zal ruimte gaan bieden aan 149 appartementen en verschillende commerciële voorzieningen. Het gebouw is een combinatie van bijzondere architectuur, groen denken en wonen waar het prettig toeven is. In de bovenste drie woonlagen van beide torens komen de 30 koopappartementen. In de lagen daaronder bevinden zich 119 vrije sector huurappartementen in het middel dure / dure segment. De begane grond is het kloppend hart van het gebouw met ruimte voor een vers/supermarkt, gezondheidsfaciliteiten en een brasserie/lunchroom met zonnig terras voor lunches, diners, koffie of high tea.

SCHIEDAM! ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

Wonen, werken en ontspannen tegenover een dynamische haven. Met weids uitzicht op het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam en omringd door groene parken en eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Let’s Go West! De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metrominuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten.

SCHIEDAM, EEN RIJKE HISTORIE

Schiedam is de onbekende parel van de Rotterdamse regio. De historische binnenstad met haar grachten, koopmanshuizen, molens, parken en vele honderden monumenten is het ontdekken waard. Het rijke verleden van de 18e en 19e eeuwse jeneverindustrie en de ligging aan de rivier de Maas heeft voor een groot deel haar identiteit bepaald. De scheepvaartindustrie aan het begin van de 20ste eeuw zorgde een nieuwe boom.

ALLE VOORZIENINGEN LEKKER DICHTBIJ

Schiedam kenmerkt zich door lommerrijke parken, de rivier de Schie die uitkomt in de Nieuwe Maas. De stad grenst in het noorden aan het groene hart van Midden Delfland, in het oosten aan Rotterdam West en in het westen aan Vlaardingen. Schiedam heeft een ziekenhuis, theater, bioscopen, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig.

SCHIEDAM WEST

Schiedam West ten zuiden van de Burgemeester Knappertlaan is een ruim opgezette wijk met lanen, parken en herenhuizen uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Met de aanleg van de Nieuwe Waterweg kreeg Schiedam een diepe open verbinding met zee. Grote scheepswerven vestigden er zich en voor het management van de werven werd dit deel van de wijk gebouwd.

LOCATIE

Het markante gebouw ligt tegenover de dynamische Wiltonhaven met wereldspelers als Huisman en Mammoet en kijkt uit over de rivier de Maas. De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metrominuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten. Het is enkele minuten lopen naar het beginpunt van de groene Poldervaart die doorloopt naar Midden Delfland.