Spring naar content

Over Woonvisie

Woonvisie heeft haar roots in het Rotterdamse Kleiwegkwartier. En net als in de stadsdelen Blijdorp/Bergpolder en Rotterdam-Noord, is er geen straathoek die we niet kennen. We zijn er thuis, betalen er onze hypotheek en verdienen er onze boterham. Weten je te vertellen waar je de meest bijzondere winkeltjes en leukste eettentjes kunt vinden. Maar ook hoe het gesteld is met de voorzieningen en veiligheid op straat. En bovenal kennen we de lokale huizenmarkt als onze broekzak. Zo helpen we je snel en met succes op weg, met oog voor al je wensen en zonder gedoe.

 

Altijd in de buurt

Onze aanpak

Bij Woonvisie geloven we niet in gladde babbels en weinig tijd. Gewoon, omdat we weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning voor je is. Omdat we zelf ook ooit in jouw schoenen hebben gestaan. En omdat we snappen dat als jij tevreden bent, je de beste reclame voor ons bent die er is. Daarom zijn we ook na zessen en in het weekend goed bereikbaar, zeggen we soms ook wat je liever niet wilt horen en zijn we altijd in de buurt. Betrouwbaar, persoonlijk en elke dag weer barstensvol nieuwe ideeën.

 

Ons team

De kracht van ons kantoor, schuilt in de mensen die bij ons werken. Bevlogen en betrokken professionals die thuis zijn in het vak Ă©n in de buurt. Die zelf ook ooit slapeloze nachten hadden toen ze hun huis in de verkoop hadden. En die stiekem een vreugdedansje maakten op kantoor toen hun nieuwe stek een feit was. Bel of mail ze gerust even voor een kop koffie of thee en een vrijblijvend gesprek. Wel zo persoonlijk, want daar houden we van.

Wilbert vertelt

Wilbert Hoogendijk

Makelaar

Neem contact op met Wilbert
Lees persoonlijk verhaal

Annemijn vertelt

Annemijn van Niekerk

Assistent Makelaar / Commercieel Medewerker

Neem contact op met Annemijn
Lees persoonlijk verhaal

Mia Rosa vertelt

Mia Rosa Hupkens

Commercieel Medewerker

Neem contact op met Mia Rosa
Lees persoonlijk verhaal

Irma vertelt

Irma van der Caaij

Commercieel Medewerker

Neem contact op met Irma
Lees persoonlijk verhaal

Judith vertelt

Judith van der Stel

Allround administrative & Compliance officer

Neem contact op met Judith
Lees persoonlijk verhaal

Nils vertelt

Nils Rodenrijs

Content Marketeer

Neem contact op met Nils
Lees persoonlijk verhaal

Neem contact op

  • Hidden