Spring naar content

Verkoopmakelaar Rotterdam

Of je nu in een karakteristiek jaren ’30-huis woont of in een ĂŒberhippe loft; de verkoop van je woning is niet zomaar iets. Het is de plek waar je jaar in jaar uit de dag begon met een snel ontbijt of het laatste nieuws. Waar je ’s avonds vrienden hebt ontvangen, samen hebt gelachen, maar ook verdrietige momenten hebt gedeeld. En de plek waar je misschien wel je kinderen op hebt zien groeien. Als je dus besluit om juist die plek te verkopen, wil je wel dat het goed gebeurt.

Woonvisie begrijpt dat en helpt. Van het bepalen van de vraagprijs tot het afgeven van de sleutels staan Niek, Linda, Wilbert, André, Irma, Annemijn, Mia en Patricia je bij. We verstaan ons vak, kennen de buurt en weten de weg. Doen waar we goed in zijn en doen wat we zeggen. Geven je praktische tips, actueel inzicht in de status en we regelen zelfs je hypotheek mocht je dat willen. Maar vooral zorgen we ervoor dat jij niet van wakker hoeft te liggen van de verkoop van je huis. Dat regelen wij voor je.

 

Verkoop succesvol je woning in 7 stappen

Met een frisse aanpak, kennis van zaken en een flinke dosis betrokkenheid, verkopen we je huis in 7 slimme stappen:

 

 1. Kennismaken en gratis waardebepaling
  We komen graag een keer bij je binnenkijken. Enerzijds om te kijken of het klikt. Maar ook om gratis een eerste indicatie af te geven van de waarde van je huis. Een die goed in de markt ligt en zeker niet te laag is. En misschien kunnen we dan zelfs al de perfecte match maken met een van de woningzoekenden uit ons eigen bestand.
 2. Persoonlijk verkoopplan
  De ene woning is de andere niet. Gelukkig kennen we de buurt, weten we hoe de markt werkt en waar kopers naar kijken. Daarom kunnen we een plan neerzetten dat staat als een huis. Een dat past bij je budget, bij wat je wilt en bovenal bij wat er nodig is om je woning succesvol te verkopen.
 3. Slimme verkoopactiviteiten
  Natuurlijk zetten we een bord in je tuin, een foto op Funda en posts op social media. Maar er is meer voor nodig om gevonden Ă©n gezien te worden. Woonvisie kent de fijne kneepjes van het presenteren. Zo maken we naast pakkende foto’s, ook een digitale plattegrond, een 360 graden-presentie en een videoslideshow. En geloof ons: dat werkt.
 4. De perfecte bezichtiging
  En dan ineens melden de eerste kijkers zich. Jij ruimt nog even de laatste rotzooi op en haalt een dweil over de vloer, wij regelen de rest. Daar nemen we overigens uitgebreid de tijd voor. Gewoon omdat we weten dat niet alleen de woning zelf, maar ook de persoonlijke klik belangrijk is. Evenals de sfeer in de wijk, de voorzieningen in de buurt en de veiligheid op straat.
 5. Terugkoppelen en terugbellen
  GeĂŻnteresseerden krijgen een brochure mee naar huis en wij bellen je met onze eerste bevindingen. Na een paar dagen nemen we ook nog eens contact op met de kijkers met de vraag wat zij van de woning vinden. En soms is dat spreekwoordelijke duwtje al genoeg voor een tweede bezichtiging.
 6. Onderhandelingen die werken
  Een bod is altijd spannend. Gelukkig kennen we het kat-en-muisspel van koop en verkoop door en door. Met een flinke dosis lef en kennis van zaken, onderhandelen we dan ook op het scherpst van de snede. En halen we zonder al te veel concessies te doen, het maximale eruit.
 7. Het sluiten van de koopovereenkomst
  En dan komt het moment dat er ‘ja’ gezegd wordt en de champagneflessen kunnen knallen. Nou ja, bijna dan. We leggen eerst alles wat besproken is schriftelijk vast in een koopovereenkomst. En nemen deze vervolgens uitgebreid met je door, zodat je ook weet waar je voor tekent.

 

De akte gaat daarna richting de notaris en hij of zij stelt een akte van levering op. We controleren deze stukken en bij akkoord plant de notaris een afspraak in voor de daadwerkelijke overdracht. En met het zetten van de handtekeningen, is de verkoop een feit.

De woning is verkocht, de kurken hebben geknald en de slapeloze nachten zijn voorbij. Nu is het tijd om vooruit te kijken en nieuwe plannen te maken. Onze deur blijft daarbij gewoon openstaan. Zo vinden we het fijn om te weten hoe je de samenwerking hebt ervaren. Zijn we benieuwd naar je nieuwe droomstek. En beantwoorden we graag je aanvullende vragen. Loop dus gerust nog eens een keer binnen.

Ontmoet het team

Neem contact op

 • Hidden