Omschrijving

3025 HB Rotterdam

€ 375.000,- k.k.
Op deze prachtige plek in historisch Delfshaven bieden wij u deze bedrijfsrumte aan. Het betreft een voormalige gallery. Zonder vergunning is het niet mogelijk de ruimte te transformeren naar een woning. Of deze vergunning verleent wordt dient u bij de gemeente na te gaan.

Delfshaven wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland. Hier komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling op het Coolhaveneiland. De buurt Delfshaven is het centrum van voorzieningen in het gelijknamige gebied. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Het haventje is een echte blikvanger en wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk een dagje vertoeven. Op het Coolhaveneiland zijn culturele voorzieningen van stedelijk belang en hier heerst volop creatieve bedrijvigheid. In de buurt van de woning bevindt zich De Schat van Schoonderloo, een bijzonder bewonersparkje voor als je op zoek bent naar groen, rust en stilte. Dit parkje is door de buurtbewoners zelf vormgegeven en wordt ook door hen bijgehouden. Tevens heb je in de buurt alle stedelijke voorzieningen, basisscholen, waaronder een tweetalige basisschool, en kinderdagverblijven. Ten slotte is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
– let op !! Het betreft hier een bedrijfsruimte, voormalig gallerij en geen woning;
– bij transformatie van bedrijfsruimte naar woning is er een vergunning van de gemeente nodig en toestemming van de VvE;
– het gebouw is recent in appartementsrechten gesplitst en de VvE is nog in oprichting;
– gelegen op eigen grond;
– gebruiksoppervlakte ca. 125 m2;
– inhoud ca. 350 m3;
– aanvaarding in overleg;
– de wijk Delfshaven valt onder de regels van het beschermd stadsgezicht;
– projectnotaris van toepassing;
– ouderdoms- en niet gebruikers clausule van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Bouwjaar
1908
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0

Soorten verwarming
Geen verwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geen

Woonoppervlakte
125 m2
Inhoud
350 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Aelbrechtskolk 41 0 m
Koopprijs
€ 399.500,- k.k.
3025 HB 0 m2
Rotterdam Aelbrechtskolk 41a 0 m
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
3025 HB 0 m2

Neem contact op