Omschrijving

3117 ES Schiedam

€ 480.000,- v.o.n.
Wonen, werken en ontspannen tegenover de dynamische Wiltonhaven. Met weids uitzicht op het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam en omringd door groene parken en eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Lets Go West!

De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metrominuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten.

BOUWNUMMER 56
Het hier aangemelde appartement van 144 m2 groot, is nog beschikbaar. De woning is gelegen op de negende (top) etage van Ginebra 1. Het uitzicht aan de voorzijde is fenomenaal op de haven en de rivier, terwijl je op het balkon vrijwel de gehele dag van de zon kunt genieten dankzij de ligging op het Zuiden.

VARIATIE IN WONEN
De variatie in type appartementen is groot. De woningen variëren in afmeting tussen de 90 m2 en 145 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon of terras en een ruime berging op de begane grond. In de parkeergarage is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd. Het uitzicht is divers met mogelijkheden voor een woning met havenview, cityview en parkview.

EEN DUURZAAM GEBOUW
De appartementen in het gebouw zijn gasloos en zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, zodat u in de warme zomermaanden de woning heerlijk kunt koelen. Het bijzondere van dit prachtige complex is de integratie van beplanting in de gevels en balkons. Zo draagt dit gebouw ook een steentje bij aan het vergroenen van de omgeving.

EEN BIJZONDERE PLEK
Het markante gebouw bestaand uit twee woontorens op een verhoogde plint zal ruimte gaan bieden aan 149 appartementen en verschillende commerciële voorzieningen. Het gebouw is een combinatie van bijzondere architectuur, groen denken en wonen waar het prettig toeven is. In de bovenste drie woonlagen van beide torens komen de 30 koopappartementen. In de lagen daaronder bevinden zich 119 vrije sector huurappartementen in het middel dure / dure segment. De begane grond is het kloppend hart van het gebouw met ruimte voor een vers/supermarkt, gezondheidsfaciliteiten en een brasserie/lunchroom met zonnig terras voor lunches, diners, koffie of high tea.

SCHIEDAM! ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.
Wonen, werken en ontspannen tegenover een dynamische haven. Met weids uitzicht op het water van de Nieuwe Maas, de skyline van Rotterdam en omringd door groene parken en eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Let’s Go West! De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metrominuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten.

SCHIEDAM, EEN RIJKE HISTORIE
Schiedam is de onbekende parel van de Rotterdamse regio. De historische binnenstad met haar grachten, koopmanshuizen, molens, parken en vele honderden monumenten is het ontdekken waard. Het rijke verleden van de 18e en 19e eeuwse jeneverindustrie en de ligging aan de rivier de Maas heeft voor een groot deel haar identiteit bepaald. De scheepvaartindustrie aan het begin van de 20ste eeuw zorgde een nieuwe boom.

ALLE VOORZIENINGEN LEKKER DICHTBIJ
Schiedam kenmerkt zich door lommerrijke parken, de rivier de Schie die uitkomt in de Nieuwe Maas. De stad grenst in het noorden aan het groene hart van Midden Delfland, in het oosten aan Rotterdam West en in het westen aan Vlaardingen. Schiedam heeft een ziekenhuis, theater, bioscopen, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig.

VERKOOPINFORMATIE
De verkoop is inmiddels gestart, maar er zijn op dit moment nog een aantal appartementen beschikbaar in de prijsklasse tussen de E 370.000 en de E 495.000 V.O.N.
Bekijk alle uitgebreide informatie en plattegronden op de projectwebsite van Letsgowest.nu en schrijf u in!

Kenmerken

Koopprijs
€ 480.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouwjaar
2022
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
9
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Aardwarmte
EPC
0.250000

Woonoppervlakte
144 m2
Inhoud
415 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuintypen
Zonneterras
Type
Zonneterras
Positie
Zuid
Achterom
Nee
Lengte
450 m
Breedte
205 m
Oppervlakte
9 m2

Soorten
Parkeerkelder
Soort
Inpandig

Kaart

In de buurt

Schiedam Arnoldus Daalmeijerstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 290.000,- v.o.n.
3117 ES 40 m2
Schiedam Arnoldus Daalmeijerstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 377.500,- v.o.n.
3117 ES 53 m2

Neem contact op