Omschrijving

3025 NA Rotterdam

€ 275.000,- k.k.
Let op! Wij krijgen momenteel zeer veel aanvragen op onze woningen. Graag geven wij iedereen een goede kans op een bezichtiging en vragen je daarom de bezichtigingsaanvraag via Funda te doen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Industriële loft met een tweetal slaapkamers, luxe eilandkeuken en een badkamer die niet zou misstaan in een luxe hotelsuite…

Een plafondhoogte van maar liefst 3.40m hoog, betonnen elementen en een fraaie zwarte pui met veel glas zijn de kenmerken van dit recent gerenoveerde appartement op de begane grond. De vloer is een afgewerkte betonnen vloer met vloerverwarming, welke nog naar eigen smaak afgewerkt kan worden met bijvoorbeeld een strakke PVC vloer, maar gewoon de huidige industriële afwerking behouden kan natuurlijk ook!

Aan de voorzijde kun je prima de laatste zonnestralen pakken vanuit de openslaande deuren, maar ook het Dakpark aan de overzijde van de straat is een goed alternatief om een drankje te halen.

Delfshaven: the place to be! Hier vind je dan ook deze hippe loft. Je loopt, fietst of rijdt de straat uit, schiet de Schiedamseweg op en je zit binnen enkele minuten aan de waterrand van de Coolhaven. Naast het feit dat je daar van een behoorlijk goed uitzicht geniet, heeft de omgeving nog veel meer te bieden. Lekker eten en drinken, uitgaan of genieten van een speciaal biertje op een terrasje bij één van de vele restaurants of cafés in Delfshaven. Kunst, cultuur, musea of ronddwalen tussen de eeuwenoude gebouwen welke bewaard zijn gebleven in een pittoresk stukje van Rotterdam: in Delfshaven vind je het allemaal! En ga je toch voor het centrum van Rotterdam of moet je naar je werk, maar wil je niet tussen het drukke verkeer terecht komen? Het openbaar vervoer is vanaf de woning zo aan te lopen.

BIJZONDERHEDEN:
– eigen grond;
– bouwjaar circa 1951;
– woonoppervlak 68 m2;
– inhoud 311 m3;
– VvE is actief, bijdrage 107,- per maand;
– verwarming en warm water middels E-CV (2021);
– de woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbelglas;
– energielabel nog in aanvraag;
– oplevering in overleg, kan spoedig.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende extra artikelen worden opgenomen:
– niet-zelfbewoningsclausule/verkoper geen bewoner geweest;
– ouderdomsclausule;
– garantie van aannemer wordt middels koopovereenkomst overgedragen op koper.

VERWARMING
Er is gekozen voor een E-cv installatie met vloerverwarming, zodat je in de (nabije) toekomst gemakkelijk kunt overstappen op de Stadsverwarming. Je bent dus al van het gas af! Het blok aan de overzijde van de straat is al aangesloten op verwarming en warm water van Stadverwarming en naar verwachting zal de rest van de wijk hier ook op aangesloten worden.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1951
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2021
CV ketel brandstof
Elektrisch
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 november -1

Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
311 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Blokmakersstraat 9a 0 m
Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
3025 NA 0 m2
Rotterdam Nicolaas Beetsstraat 45A 750 m
Koopprijs
€ 335.000,- k.k.
3027 AN 0 m2

Neem contact op