Omschrijving

3024 AL Rotterdam

€ 345.000,- k.k.
Let op! Wij krijgen momenteel zeer veel aanvragen op onze woningen. Graag geven wij iedereen een goede kans op een bezichtiging en vragen je daarom de bezichtigingsaanvraag via Funda/e-mail te doen. Wij zullen op volgorde van binnenkomst contact opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Uniek HOEKAPPARTEMENT (168 m2) gelegen op de begane grond en het souterrain met uitzicht op het water!

De voormalige bedrijfsruimte biedt, dankzij de grootte en de dubbele pui (zowel aan de Coolhaven als aan de 1e IJzerstraat) alle kansen om een woonruimte (eventueel gecombineerd met werkruimte) geheel naar eigen wensen in te richten.

De begane grond (118m2) heeft een vrije hoogte van 3.25 meter en bestaat uit een grote L-vormige ruimte, met een toiletruimte, separate keukenruimte en trap naar het souterrain. Het souterrain (50 m2) heeft een vrije hoogte van 2.15 meter en bestaat uit een open ruimte. Aan de voorgevelzijde is er de mogelijkheid om een raam te realiseren voor daglicht en ventilatie.

Hier is het comfortabel wonen, op loopafstand van het stadscentrum, Lloydkwartier, Erasmus MC en Historisch Delfshaven. De bereikbaarheid is goed, met opstapplaatsen voor tram, bus, metro en watertaxi in de buurt. Er is een ruime (openbare) parkeergelegenheid bij het complex. De woning is optimaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen de Maastunnel en de A13/A20 zijn in vijf minuten bereikbaar.

Het Coolhaveneiland met zijn prachtig gerestaureerde gebouwen zit helemaal in de lift door de komst van leuke bedrijven, Grounds (muziekpodia), het OT en natuurlijk de op New York geĂŻnspireerde nieuwbouw van Little C. Ga zondags brunchen bij de benedenburen van Evermore, waar ze heerlijke thee en koffie schenken. Of ga lekker chillen in het park onder de Euromast of eten bij het best bewaarde culinaire geheim van Rotterdam, de Viskantine. Op dit moment worden de naastgelegen voormalige bedrijfsruimtes getransformeerd naar luxe lofts met fraaie stalen puien en voorgeveltuintjes.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1933;
– Woning is gelegen op eigen grond;
– Woonoppervlakte: ca. 118 m²;
– Overige ruimte (souterrain) 50 m2;
– Inhoud ca. 631 mÂł ;
– Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 115,- ;
– Energielabel C;
– Oplevering in overleg;
– Ouderdomsclausule van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Koopprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1933
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1

Soorten verwarming
Geen verwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geen
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
4 september 2028

Woonoppervlakte
118 m2
Inhoud
613 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Coolhaven 156B 0 m
Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
3024 AM 24 m2
Rotterdam Pieter de Hoochweg 5C 200 m
Koopprijs
€ 299.500,- k.k.
3024 BE 19 m2

Neem contact op

  • Hidden