Omschrijving

3022 EJ Rotterdam

€ 350.000,- k.k.
Geheel naar eigen smaak in te delen DUBBEL BOVENHUIS met een tweetal balkons, gelegen aan een prachtige singel met vrij zicht op het groen!

Dankzij de de royale oppervlakte en de huidige indeling zijn de gebruiksmogelijkheden legio. Zo kun je er voor kiezen om het bovenhuis te gebruiken als woningdelers, waarbij je allebei je eigen etage hebt, maar het helemaal zelf naar eigen wens indelen en gebruiken is natuurlijk ook mogelijk.

Het Nieuwe Westen is een bijzondere mix van wonen met stedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en zeer aantrekkelijk! Snel boodschappen doen? Geen probleem. Supermarkten, avondwinkels en diverse toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is het huis gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de binnenstad. De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten. Door de diversiteit is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Bovendien ligt diergaarde Blijdorp op steenworp afstand.

INDELING
Zie bijgevoegde plattegrond.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar 1926
– Gebruiksoppervlakte wonen circa 120 m2
– Inhoud circa 413 m3
– Gelegen op eigen grond
– Verwarming en warm water middels CV-combiketel
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– VVE is in oprichting
– Ouderdomsclausule, niet-bewoners clausule en asbestclausule zijn van toepassing
– Aanvaarding per direct
– Projectnotaris van toepassing

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1925
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Dubbel bovenhuis
Open portiek
Nee
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Woonoppervlakte
120 m2
Inhoud
413 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
10 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Hugo Molenaarstraat 49CII 450 m
Koopprijs
€ 399.000,- k.k.
3022 NP 0 m2
Rotterdam Adrien Mildersstraat 86B 600 m
Koopprijs
€ 580.000,- k.k.
3022 NK 0 m2

Neem contact op

  • Hidden