Omschrijving

3031 ED Rotterdam

€ 298.000,- k.k.
Leuk gelegen drie (voorheen 4) kamer appartement in het gezellige en bruisende stadscentrum van Rotterdam. De woning bevindt zich op de vijfde verdieping (lift aanwezig) en biedt een prachtig uitzicht over Goudsesingel!

Het centrum van Rotterdam is de plek waar het gebeurt. Met zijn hippe winkels en trendy bars aan de Meent, bruine kroegen op de Binnenweg en gezellige terrassen aan de Oude Haven, hoef je je nooit te vervelen. Cultuur snuiven en uitgaan doe je op de Witte de Withstraat. Als je wat van de wereld wilt zien, bezoek je de West Kruiskade of kom tot rust in een van de vele parken in de stad of verborgen binnentuinen. Je woont er in ieder geval met de stad aan je voeten en de rest van de wereld in je ‘achtertuin’. Want nergens is de mix van mensen, leeftijden en culturen zo groot als hier en dat heeft zo zijn charmes.

Onze favorieten:
Eigenlijk zijn dat er teveel om op te noemen. Bij ‘Brasserie Pierre’ is zowel het eten als de sfeer très magnifique. Net als bij stadscafé en bierlokaal ‘Bokaal Rotterdam’ trouwens, al noemen ze het daar gewoon gezellig. Loop eens binnen bij ‘De Gele Kanarie’ voor eten zonder poespas en eigen gebrouwen bier of bij vegetarisch restaurant ‘Spirit’, stadshuiskamer ‘De Huismeester’ of éénsterrenrestaurant ‘Amarone aan de Meent’. Qua winkels zijn de fashionshops ‘Vintage and Labels by Hendrikus’ en ‘Objet Trouve’ aanraders.

The Rotterdam city center is where it’s all happening. With its trendy shops and fashionable bars at the Meent, traditional pubs at the Binnenweg and pleasant terraces at the Oude Haven, you will never be bored. Soak up some culture and go out at the Witte de Withstraat. If you want to see all continents in one place, you visit the West Kruiskade or unwind in one of the many parks in the city or in the concealed inner gardens. If you live here, the city is at your feet and the rest of the world in your ‘backyard’, for such a vast mix of people, ages and cultures is nowhere to be found and that is quite charming.

Our favorites:
Actually, we have more favorite spots than we can list here. At ‘Brasserie Pierre’ both the food an the vibe are très magnifique. Even so at city bar and alehouse ‘Bokaal Rotterdam’ though they just use the word ‘gezellig’ (= cozy) there. Walk in at ‘De Gele Kanarie’ for no-nonsense food and homebrewn beer. Or at vegetarian restaurant restaurant ‘Spirit’, at the city’s living room ‘De Huismeester’ or at star-awarded restaurant ‘Amarone aan de Meent’. In terms of shopping we recommend the fashion shops ‘Vintage and Labels by Hendrikus’ and ‘Objet Trouve’.

Het appartement
Indeling
Begane grond:
– afgesloten entree, trappenhuis en liftinstallatie.

3e verdieping:
– entree woning, hal, meterkast, wc;
– ruime en lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) over de breedte van het appartement met balkon op het zuiden en vaste kasten;
– slaapkamer aan de achterzijde van de woning eveneens met vaste kasten;
– tweede slaapkamer;
– eenvoudige keuken;
– eenvoudige doucheruimte.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1951;
– Woonoppervlakte: ca. 75 m² (conform NEN2580);
– Berging op zolder ca. 5 m²;
– Inhoud ca. 243 mÂł
– Energielabel B;
– Oplevering per direct;
– Berging op zolderverdieping;
– Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 211,80;
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– Asbest-, ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;
– Er is een liftinstallatie aanwezig;
– Er is een projectnotaris van toepassing;
– Er is geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (wegens verkoop door belegger);
– Woning is gelegen op eigen grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Koopprijs
€ 298.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1951
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Centrale voorziening
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
13 mei 2032

Woonoppervlakte
75 m2
Inhoud
243 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
3 m2

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage
Soort
Inpandig

Kaart

In de buurt

Rotterdam Hoogstraat 58D 200 m
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
3011 PT 27 m2
Rotterdam Mariniersweg 32A 250 m
Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
3011 NP 0 m2

Neem contact op

  • Hidden