Omschrijving

3025 CE Rotterdam

€ 507.500,- v.o.n.
‘The Hudsons’ bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en ‘specials’. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ondergaan vanaf het Dakpark. Hier vind je het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied, de Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. En kun je rustig in je achtertuin van het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spelen in de binnentuin.

Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

Je houdt van de dynamiek van de stad, en woont al jaren in Rotterdam. Je bent op zoek naar iets groters voor jou en je gezin. Het liefst doe je geen concessies aan je woonomgeving. Je vindt het prettig dat je alles om de hoek hebt, liefst ook leuke horeca en ‘’winkels’’, maar je wilt ook meer wooncomfort. En wat dacht je van groen in de omgeving. Best of both worlds! Aan de Hudsonstraat, in woonblok II vindt je de 3,5-laagse Stadswoning type D.

Een eigen achtertuin? Het kan in The Hudsons! En je kunt nog kiezen ook. De binnentuinen van blok I en II zijn namelijk verschillend. De privé achtertuin in blok 1 is 4,5 meter. Daarachter is ruimte voor de collectieve binnentuin die je deelt met je buren. In blok 2 hebben de huizen uitsluitend een privé achtertuin van circa 8 meter diep. Waar je ook voor kiest, de binnenwerelden van de beide woonblokken zijn de ideale plek om lekker buiten te zijn.

DE STADSWONING;
Met ruim 154 m2 kun je alle kanten op. Deze woning is 5,4 meter breed. Op de begane grond vind je een de berging en een grote ruimte die in te richten is als zitkamer, kantoor, of aanleunwoning of… !?. De eerste verdieping wordt vast je favoriete ruimte. Want de ruim 45m² biedt plek aan én een grote living én een open eetkeuken. Vanuit deze ruimte loop je zo de tuin in. De 2e en 3e verdieping kun je indelen met in totaal drie of vier slaapkamers. Heb je zo genoeg ruimte? Tot slot heeft dit woningtype nog een verrassing. Namelijk een dakterras op de 3e verdieping. Hier ga je heel wat avonden van de ondergaande zon genieten. Want je dakterras ligt op het zuidwesten en geeft je is het uitzicht op het dakpark. De perfect combi dus: ochtendzon in je achtertuin en avondzon op je dakterras.

Type D (7 woningen) bevinden zich in woonblok 3 en 4.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een oriënterend gesprek!

Bijzonderheden:
– eigen overdekte parkeerplaats (in de prijs inbegrepen);
– gelegen aan een park in een woonwijk;
– voorzien van energielabel A;
– voorzien van een zonneterras;
– start bouw naar verwachting eind 2019;
– verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– het betreft een appartementsrecht en je wordt dus lid van een Vereniging van Eigenaren;
– kijk op de website voor meer info www.nieuwbouwthehudsons.nl.

Kenmerken

Koopprijs
€ 507.500,- v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouwjaar
2020
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming

Woonoppervlakte
154 m2
Inhoud
385 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Zonneterras
Achterom
Nee

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1
Soort
Inpandig

Kaart

In de buurt

Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 495.000,- v.o.n.
3025 CE 0 m2
Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 387.500,- v.o.n.
3025 CE 0 m2

Neem contact op