Omschrijving

3025 CE Rotterdam

€ 392.000,- v.o.n.
‘The Hudsons’ bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en ‘specials’. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ondergaan vanaf het Dakpark. Hier vind je het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied, de Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. En kun je rustig in je achtertuin van het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spelen in de binnentuin.

Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

Je houdt van de dynamiek van de stad, en woont al jaren in Rotterdam. Je bent op zoek naar iets groters voor jou en je gezin. Het liefst doe je geen concessies aan je woonomgeving. Je vindt het prettig dat je alles om de hoek hebt, liefst ook leuke horeca en ‘’winkels’’, maar je wilt ook meer wooncomfort. En wat dacht je van groen in de omgeving. Best of both worlds! Aan de Hudsonstraat, in woonblok II vindt je de 3,5-laagse Stadswoning type D.

Een eigen achtertuin? Het kan in The Hudsons! En je kunt nog kiezen ook. De binnentuinen van blok I en II zijn namelijk verschillend. De privé achtertuin in blok 1 is 4,5 meter. Daarachter is ruimte voor de collectieve binnentuin die je deelt met je buren. In blok 2 hebben de huizen uitsluitend een privé achtertuin van circa 8 meter diep. Waar je ook voor kiest, de binnenwerelden van de beide woonblokken zijn de ideale plek om lekker buiten te zijn.

APPARTEMENTEN #388
In deze tweede fase van The Hudsons komen wederom 12 appartementen. Ze variëren van 63 – 115 m² en liggen op het noord-westen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De appartementen zijn een standaard voorzien van badkamer en keuken. De grotere appartementen beschikken over een overdekte parkeerplaats. De architect heeft al goed nagedacht over de woningontwerpen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je eigen styling.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een oriënterend gesprek!

Bijzonderheden:
– eigen overdekte parkeerplaats (in de prijs inbegrepen);
– gelegen aan een park in een woonwijk;
– voorzien van energielabel A;
– voorzien van een zonneterras;
– start bouw naar verwachting eind 2019;
– verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– het betreft een appartementsrecht en je wordt dus lid van een Vereniging van Eigenaren;
– kijk op de website voor meer info www.nieuwbouwthehudsons.nl.

Kenmerken

Koopprijs
€ 392.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouwjaar
2020
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
21 januari 2029

Woonoppervlakte
110 m2
Inhoud
344 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Zonneterras
Achterom
Nee

Soorten
Inpandig, Geen garage
Capaciteit
1
Soort
Inpandig

Kaart

In de buurt

Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 507.500,- v.o.n.
3025 CE 0 m2
Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 369.500,- v.o.n.
3025 CE 0 m2

Neem contact op