Omschrijving

3025 CE Rotterdam

€ 445.000,- v.o.n.
***SEE FOR ENGLISH BELOW***

STADSWONINGEN – TYPE F #5131
Om de hoek van het Dakpark

De kinderen spelen samen met de buurtkinderen op het Dakpark. En jullie borrelen met de buren lekker in de privé achtertuin. Zo start je met het koken van een heerlijk diner. Wie schuiven er vanavond weer allemaal aan. Het maakt niet uit, de eettafel is groot genoeg!

De begane grond beschikt over een riante woonkeuken en berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Op de eerste verdieping is ruimte voor mooie woonverdieping, met toegang tot je eigen privé stadstuin. Zie je andere mogelijkheden? Die zijn opgenomen in het optieprogramma. Op de 2e verdieping zijn de 3 slaapkamers, badkamer en een grote overloop. De auto parkeer je op jouw parkeerplek in de garage onder de daktuin.

‘The Hudsons’ bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en ‘specials’.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ondergaan vanaf het Dakpark. Hier vind je het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied, de Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. En kun je rustig in je achtertuin van het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spelen in de binnentuin.

Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

Je houdt van de dynamiek van de stad, en woont al jaren in Rotterdam. Je bent op zoek naar iets groters voor jou en je gezin. Het liefst doe je geen concessies aan je woonomgeving. Je vindt het prettig dat je alles om de hoek hebt, liefst ook leuke horeca en ‘’winkels’’, maar je wilt ook meer wooncomfort. En wat dacht je van groen in de omgeving. Best of both worlds! Aan de Hudsonstraat, in woonblok II vindt je de 3,5-laagse Stadswoning type D.

Een eigen achtertuin? Het kan in The Hudsons! En je kunt nog kiezen ook. De binnentuinen van blok I en II zijn namelijk verschillend. De privé achtertuin in blok 1 is 4,5 meter. Daarachter is ruimte voor de collectieve binnentuin die je deelt met je buren. In blok 2 hebben de huizen uitsluitend een privé achtertuin van circa 8 meter diep. Waar je ook voor kiest, de binnenwerelden van de beide woonblokken zijn de ideale plek om lekker buiten te zijn.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een oriënterend gesprek!

Bijzonderheden:
– eigen overdekte parkeerplaats (in de prijs inbegrepen);
– gelegen aan een park in een woonwijk;
– voorzien van energielabel A;
– voorzien van een zonneterras;
– start bouw naar verwachting eind 2020;
– verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– het betreft een appartementsrecht en je wordt hierdoor lid van een Vereniging van Eigenaren;
– kijk op de website voor meer info www.nieuwbouwthehudsons.nl.

***
‘The Hudsons’ consist of 5 apartment blocks with a total of 142 houses and apartments. Large and medium sized family homes with private or collective gardens, family apartments and ‘specials’.
The first two blocks of dwellings are now for sale.

Layout

As The Hudsons are brand new (building will start at the end of 2019), you can determine your own layout for this home. The house is 154m2 big and has four floors. The ground floor contains a storage and a big space that can be designed as sitting room, office, sheltered accommodation, or anything you like.
The first floor might become your favourite space. More than 45m2 provide enough room for both a huge living and an open kitchen with space for a dining table. The kitchen leads to the garden.
The second and third floor can be used as sleeping areas, with a maximum of three or four bedrooms.
Surprising fact: apart from the garden, this house also has a rooftop terrace where you can get some fresh air.
Catch the sunshine in the garden during the day and bask in it at your rooftop in the evening, while enjoying your view on the roofpark!

Location

All your dreams come true in Rotterdam West: The Hudsons are near the city centre, the market at Visserijplein, and lots of trendy bars and restaurants. Interesting areas are close at hand, like the innovative and creative Merwe4havengebied, the Nieuwe Maas and the historical district of Delfshaven.
For relaxation you don’t even have to go out: enjoy the sunshine in the garden, while the kids play in the courtyard.
Type D (seven houses) can be found in residential blocks 3 and 4. Live the Hudson life with a clean conscience:
both heating and electricity is generated in a fully sustainable way.
If you buy this beautiful house, you will become member of the HOA. Visit the website for more information: www.nieuwbouwthehudsons.nl.

Kenmerken

Koopprijs
€ 445.000,- v.o.n.
Status
Onder optie

Bouwjaar
2020
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
30 december 2029

Woonoppervlakte
141 m2
Inhoud
506 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Tuintypen
Achtertuin
Kwaliteit
Normaal
Type
Achtertuin
Positie
Noordwest
Achterom
Ja
Lengte
600 m
Breedte
600 m
Oppervlakte
36 m2

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1
Soort
Inpandig

Kaart

In de buurt

Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 495.000,- v.o.n.
3025 CE 0 m2
Rotterdam Hudsonstraat ong 0 m
Koopprijs
€ 387.500,- v.o.n.
3025 CE 0 m2

Neem contact op