Omschrijving

3064 AT Rotterdam

€ 175.000,- k.k.
Ingeklemd tussen de Maas, de kantoorparken Rivium en Fascinatio en de jaren ‘90 buitenwijken van Capelle aan de IJssel ligt Kralingseveer. Tot ver in de vorige eeuw een zelfstandig dorpje van zalmvissers. Dit verleden is in Kralingseveer vandaag de dag nog te herkennen aan de karakteristieke arbeiderswoningen langs de IJsselmondselaan. Het voormalige lintdorpje biedt een oase van rust en groen te midden van het grootstedelijke karakter van Rotterdam en Capelle aan de IJssel.

IJsselmondselaan 170 heeft aan de voorzijde een kleine voortuin naast de voordeur. Via de entreehal komt u binnen in een lichte woonkamer van voor- naar achtergevel, met openslaande deuren naar de tuin. In het verlengde van de woonkamer zijn in een uitbouw de keuken en een badkamer gesitueerd. Via een stalen spiltrap in de woonkamer is de bovenverdieping met vier slaapkamers bereikbaar. Op de overloop is via een vlizotrap en luik de opbergzolder onder de kap toegankelijk.

De woning heeft voor stadse begrippen bijzonder veel buitenruimte, namelijk een zeer diepe privé tuin aan de achterzijde met meerdere terrassen. Daarenboven heeft de eigenaar van de woning de optie om een extra stuk grond te pachten van de gemeente Rotterdam. Dit grote stuk extra tuin ligt in het verlengde van de eigen tuin en grenst aan water, een brede vaart waarin wordt gevist en gevaren. De eigenaar van IJsselmondselaan 170 krijgt door deze optie de kans zijn tuin te verdubbelen voor een zeer schappelijke huur. Naast het dorpse karakter van Kralingseveer dragen vooral deze grote tuinen bij aan een gevoel van rust en privacy.

Kralingseveer en de naastgelegen wijk ’s-Gravenland bieden een ruim aanbod van de dagelijks benodigde voorzieningen, zoals een winkelcentrum, scholen, een park met een kinderspeeltuinvereniging en sportverenigingen. Aan de IJsselmondselaan is voldoende gratis parkeergelegenheid. De bereikbaarheid van de IJsselmondselaan is uitstekend. De ontsluiting tot de A16, de ring Rotterdam en de Maasboulevard naar het centrum, en het ov-knooppunt Capelsebrug met metro- en busverbindingen in alle windstreken, liggen op steenworp afstand.

Kortom deze woning aan de IJsselmondselaan 170 is een buitenkans voor liefhebbers van natuur, rust en privacy, gecombineerd met alle gemakken van het grootstedelijk leven van Rotterdam.

Bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1910;
– woonoppervlakte ca. 82 m2;
– inhoud woning ca. 292 m3;
– woning voorzien van een ruime schuur;
– ruime achtertuin aanwezig;
– verwarming middels gaskachels en warm water middel geiser;
– niet bewoners- en ouderdomsclausule van toepassing;
– aanvaarding in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Verkoper en diens makelaar wijzen alle aansprakelijkheid met betrekking tot meet- en interpretatieverschillen van de hand en adviseren koper – bij twijfel – zelf een NEN meting te laten verrichten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.

Kenmerken

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1910
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
Gaskachels
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom

Woonoppervlakte
82 m2
Inhoud
292 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage
Soort
Aangebouwd steen
Totaal aantal
1

Kaart

In de buurt

Rotterdam IJsselmondselaan 172 0 m
Koopprijs
€ 150.000,- k.k.
3064 AT 0 m2
Capelle aan den IJssel Chopinstraat 183 300 m
Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
2901 EE 0 m2

Neem contact op