Omschrijving

3024 CS Rotterdam

€ 450.000,- k.k.
Op zoek naar een ruime casco loft welke je naar eigen inzicht kan indelen/renoveren? Dan is dit appartement in het project Hoochlofts echt iets voor jou!

PROJECT HOOCHLOFTS
Door transformatie van een industrieel gebouw (handelspakhuis) uit de na-oorlogse jaren is hier een eigentijdse woonlocatie ontstaan met een 9-tal bijzondere lofts met een oppervlakte van 138,7 tot 210,3 m2. De laatste twee (casco) lofts worden nu aangeboden. Het betreft nu een open ruimte op de begane grond van ca. 162 m2 en een kelder van ca 82 m2. De ruimte zijn vrij indeelbaar waardoor je er helemaal je eigen woning van kan maken. De getoonde tekeningen zijn gemaakt door de architect en zijn bedoeld als inspiratie.

OMGEVING
In de directe omgeving staan een aantal Rijksmonumenten uit begin 20e eeuw zoals de Zeevaartschool, het Rotterdamsch Lyceum en Drukkerij Luyt. In de wijk vindt u ook andere moderne transformatieprojecten zoals het oude Belastingkantoor aan de Puntegaalstraat en het kantoorgebouw van de reclassering aan de Westzeedijk 399. Een opvallende ontmoetingsplek aan de rand van de wijk is De Machinist, het voormalige gebouw van het scheepvaartcollege dat is getransformeerd tot een cluster van kennis-, kunst- en cultuurinitiatieven met een restaurant.

Binnen enkele minuten loopt u naar het Lloydkwartier dat inmiddels bekend om zijn moderne architectuur en zeker ook de creatieve broedplaats de Schiecentrale. U vindt daar ook Stroom, het urban boutique hotel met zijn brasserie, bakkerij en espressobar waar u op het dakterras kunt genieten van uw drankje met uitzicht op de Euromast en het moderne gebouw van het Scheepvaart- en Transportcollege.

Ook op loopafstand vindt u de Euromast en het Euromastpark, in de 19e eeuw aangelegd door tuinarchitect Zocher in Engelse landschapsstijl, met waterpartijen en uitgestrekte grasvelden. Bij mooi weer een ideale plek om te barbecueën of te relaxen op het terras van het parkcafé De Parquiet.

MEER INFORMATIE
Contact de makelaar om het volledige informatiepakket, inclusief tekeningen te ontvangen of plan een afspraak om de lofts van binnen te bekijken.

Bijzonderheden:
– LET OP! het betreft een bieden vanaf prijs;
– als koper van deze loft wordt je lid van de Vereniging van Eigenaren, deze is op dit moment in oprichting;
– verkoop geschiedt onder het voorbehoud van splitsing;
– projectnotaris van toepassing.

ONTWIKKELAAR
Hoochlofts is een ontwikkeling van de Rotterdamse ontwikkelaar Punta Grossa B.V.

Kenmerken

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Bouwjaar
1946
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Soorten verwarming
Geen verwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geen

Woonoppervlakte
206 m2
Inhoud
730 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Pieter de Hoochstraat 42E 50 m
Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
3024 CS 75 m2
Rotterdam Pieter de Hoochstraat 42a 50 m
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
3024 CS 0 m2

Neem contact op