Omschrijving

3024 CS Rotterdam

€ 229.500,- k.k.
Deze woning wordt u aangeboden met de DUOKOOP-REGELING. De DUOKOOP-regeling is ontwikkeld om het kopen van een woning sneller haalbaar te maken. Jij kunt nu je droomwoning kopen en Duokoop koopt de grond. Voor de grond betaal je een maandelijkse vergoeding (erfpachtcanon) van circa € 429,- die fiscaal aftrekbaar is. Op ieder gewenst moment kun je de grond kopen en alsnog volledig eigenaar worden.

Bijzonder luxe afgewerkte en turnkey opgeleverde INDUSTRIËLE LOFT op de begane grond, gelegen in de wijk Delfshaven, tussen de Coolhaven en het Lloydkwartier.

LOFT L5
Zowel aan de buitenzijde, maar zeker ook de binnenzijde van deze loft (bouwnummer L5) herken je het oorspronkelijke karakter van het pand, maar dan wel in combinatie met een onder architectuur bedachte en verfijnde indeling. De combinatie van de hoekligging, de dakramen in de slaapkamers en de hoge plafonds zorgen veel ruimte en daglichttoetreding. De living meet maar liefst 72 m2 en is speels vormgegeven. In de materiaalkeuze is duidelijk te zien dat kwaliteit voorop staat!

PROJECT HOOCHLOFTS
Door transformatie van een industrieel gebouw (handelspakhuis) uit de na-oorlogse jaren is hier een eigentijdse woonlocatie ontstaan met een 9-tal bijzondere lofts met een oppervlakte van 138,7 tot 210,3 m2. De grote, in zwart staal uitgevoerde voorpuien en daklichten versterken het industriële karakter van het pand.

OMGEVING
In de directe omgeving staan een aantal Rijksmonumenten uit begin 20e eeuw zoals de Zeevaartschool, het Rotterdamsch Lyceum en Drukkerij Luyt. In de wijk vindt u ook andere moderne transformatieprojecten zoals het oude Belastingkantoor aan de Puntegaalstraat en het kantoorgebouw van de reclassering aan de Westzeedijk 399. Een opvallende ontmoetingsplek aan de rand van de wijk is De Machinist, het voormalige gebouw van het scheepvaartcollege dat is getransformeerd tot een cluster van kennis-, kunst- en cultuurinitiatieven met een restaurant.

Binnen enkele minuten loopt u naar het Lloydkwartier dat inmiddels bekend om zijn moderne architectuur en zeker ook de creatieve broedplaats de Schiecentrale. U vindt daar ook Stroom, het urban boutique hotel met zijn brasserie, bakkerij en espressobar waar u op het dakterras kunt genieten van uw drankje met uitzicht op de Euromast en het moderne gebouw van het Scheepvaart- en Transportcollege.

Ook op loopafstand vindt u de Euromast en het Euromastpark, in de 19e eeuw aangelegd door tuinarchitect Zocher in Engelse landschapsstijl, met waterpartijen en uitgestrekte grasvelden. Bij mooi weer een ideale plek om te barbecueën of te relaxen op het terras van het parkcafé De Parquiet.

MEER INFORMATIE
Contact de makelaar om het volledige informatiepakket, inclusief tekeningen te ontvangen of plan een afspraak om de loft te bezichtigen.

ONTWIKKELAAR
Hoochlofts is een ontwikkeling van de Rotterdamse ontwikkelaar Punta Grossa B.V.

Kenmerken

Koopprijs
€ 229.500,- k.k.
Status
Verkocht

Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2018
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Woonoppervlakte
139 m2
Inhoud
400 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Pieter de Hoochstraat 42a 0 m
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
3024 CS 0 m2
Rotterdam Pieter de Hoochstraat 42e 0 m
Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
3024 CS 0 m2

Neem contact op