Omschrijving

3043 RG Rotterdam

€ 325.000,- k.k.
Karakteristiek jaren ’30 HOEK BOVENHUIS MET DAKTERRAS, gelegen in een leuk en rustig straatje van Overschie, schuin tegenover het Saenredamplein. De ligging is ideaal ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. De prettige woonwijk biedt een gevarieerd aanbod aan woningen en diverse kinder- en groenvoorzieningen.

De uitstraling van deze prachtige hoekwoning met brede overstekken, erkers en de vele ramen is heel bijzonder te noemen. Voeg daarbij het knusse balkon bij de woonkeuken én het heerlijke dakterras en je begrijpt dat dit een uniek object is.

Het gehele pand is in 2018/2019 volledig gerenoveerd en praktisch ingedeeld. In de ruime woonkamer geniet je dankzij de hoekligging en de fraaie erker van veel daglicht en een weids uitzicht. De woonkeuken is voorzien van een nieuwe opstelling met alle gewenste apparatuur. Je kunt in de woonkeuken een goede eettafel kwijt, maar je kunt uiteraard ook heerlijk op het aansluitende, half inpandige terras gaan zitten. Op de bovenetage vind je een tweetal ruime slaapkamers waarvan één met een ruime open vliering, bereikbaar via een bibliotheektrap, die als bergruimte of als spannende speelhoek/extra slaapplaats voor een kind kan dienen. De luxe badkamer bevindt zich eveneens op deze verdieping. Verder is er nog een wat kleinere slaap- annex werkkamer met een deur naar een stijlvol aangelegd dakterras, waar je tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

Algemeen:
– bouwjaar 1932;
– woning is gelegen op eigen grond;
– VvE-bijdrage ca. € 75,- per maand
– verwarming en warm water d.m.v. CV-combiketel (CW-5 Intergas 2019);
– transport dient plaats te vinden bij projectnotaris;
– niet bewonersclausule van toepassing;
– ouderdoms clausule van toepassing;
– o.v.b. wijziging splitsingsakte;
– aanvaarding in overleg;

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1932
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Dubbel bovenhuis
Open portiek
Nee
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2019
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Woonoppervlakte
94 m2
Inhoud
342 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
14 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Tuintypen
Zonneterras
Kwaliteit
Fraai aangelegd
Type
Zonneterras
Positie
Zuidwest
Achterom
Nee
Lengte
400 m
Breedte
250 m
Oppervlakte
10 m2

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Burgemeester Bosstraat 30 350 m
Koopprijs
€ 245.000,- k.k.
3043 TB 0 m2
Rotterdam Statenweg 9D 2,2 km
Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
3039 HB 0 m2

Neem contact op