Omschrijving

3032 EM Rotterdam

€ 369.500,- k.k.
Op een schitterende locatie in het centrum van Rotterdam gelegen goed onderhouden ruim en licht twee (voorheen drie) kamerappartement. Het appartement bestaat uit een royale woonkamer met veel lichtinval en uitzicht over de stad, aansluitend een open keuken die recentelijk is vernieuwd. De hal biedt toegang aan de ruime slaapkamer, de vernieuwde badkamer, een apart toilet en een berging.

Dit appartement is gelegen op de tiende verdieping van een goed onderhouden complex met lift. Het appartement heeft een berging en een parkeerplaats in de onderbouw.

Dit allemaal op loopafstand van de Meent, de Coolsingel, Centraal Station en al het leuks wat Rotterdam te bieden heeft.

Het centrum van Rotterdam is de plek waar het gebeurt. Met zijn hippe winkels en trendy bars aan de Meent, bruine kroegen op de Binnenweg en gezellige terrassen aan de Oude Haven, hoef je je nooit te vervelen. Cultuur snuiven en uitgaan doe je op de Witte de Withstraat. Als je wat van de wereld wilt zien, bezoek je de West Kruiskade of kom tot rust in een van de vele parken in de stad of verborgen binnentuinen. Je woont er in ieder geval met de stad aan je voeten en de rest van de wereld in je ‘achtertuin’. Want nergens is de mix van mensen, leeftijden en culturen zo groot als hier en dat heeft zo zijn charmes.

Onze favorieten:
Eigenlijk zijn dat er teveel om op te noemen. Bij ‘Brasserie Pierre’ is zowel het eten als de sfeer très magnifique. Net als bij stadscafé en bierlokaal ‘Bokaal Rotterdam’ trouwens, al noemen ze het daar gewoon gezellig. Loop eens binnen bij ‘De Gele Kanarie’ voor eten zonder poespas en eigen gebrouwen bier of bij vegetarisch restaurant ‘Spirit’, stadshuiskamer ‘De Huismeester’ of éénsterrenrestaurant ‘Amarone aan de Meent’. Qua winkels zijn de fashionshops ‘Vintage and Labels by Hendrikus’ en ‘Objet Trouve’ aanraders.

The Rotterdam city center is where it’s all happening. With its trendy shops and fashionable bars at the Meent, traditional pubs at the Binnenweg and pleasant terraces at the Oude Haven, you will never be bored. Soak up some culture and go out at the Witte de Withstraat. If you want to see all continents in one place, you visit the West Kruiskade or unwind in one of the many parks in the city or in the concealed inner gardens. If you live here, the city is at your feet and the rest of the world in your ‘backyard’, for such a vast mix of people, ages and cultures is nowhere to be found and that is quite charming.

Our favorites:
Actually, we have more favorite spots than we can list here. At ‘Brasserie Pierre’ both the food an the vibe are très magnifique. Even so at city bar and alehouse ‘Bokaal Rotterdam’ though they just use the word ‘gezellig’ (= cozy) there. Walk in at ‘De Gele Kanarie’ for no-nonsense food and homebrewn beer. Or at vegetarian restaurant restaurant ‘Spirit’, at the city’s living room ‘De Huismeester’ or at star-awarded restaurant ‘Amarone aan de Meent’. In terms of shopping we recommend the fashion shops ‘Vintage and Labels by Hendrikus’ and ‘Objet Trouve’.

Het appartement

Indeling
Begane grond:
– afgesloten entree met liftinstallatie.

10e verdieping:
– entree woning, hal met wc, meterkast en berging;
– ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over de Pompenburg en het Hofplein;
– open vernieuwde keuken in hoekopstelling met diverse apparatuur;
– nieuwe badkamer met douche en wastafel;
– slaapkamer.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1999;
– Woonoppervlakte: ca. 93 m² (conform NEN2580);
– Berging in de onderbouw ca. 9 m² (conform NEN2580);
– Inhoud ca. 276,9 mÂł
– Energielabel B;
– Parkeerplaats te koop voor €39.500,-;
– Oplevering in overleg;
– Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 181,47;
– Voorzien van dubbele beglazing;
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;
– Er is een liftinstallatie aanwezig;
– Woning is gelegen op Erfpacht, de canon is afgekocht tot en met 16-11-2047.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Koopprijs
€ 369.500,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1999
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
10
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Centrale voorziening
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
4 december 2026

Woonoppervlakte
93 m2
Inhoud
277 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Inpandig, Parkeerkelder
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1
Soort
Inpandig
Totaal aantal
1

Kaart

In de buurt

Rotterdam Jonker Fransstraat 127 200 m
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
3031 AS 0 m2
Rotterdam Binnenrotte ong 350 m
Koopprijs
€ 35.000,- k.k.
3011 HB 0 m2

Neem contact op

  • Hidden