Omschrijving

3025 VJ Rotterdam

€ 585.000,- k.k.
Bent u op zoek naar een groot pand waarbij de mogelijkheid bestaat om wonen en werken te combineren? Of een groot woonhuis? Dan is dit wellicht wat u zoekt. Het pand bestaat uit een begane grond (voorheen in gebruik door een aannemer) welke perfect te gebruiken is als werkruimte, maar (na vergunning en verbouwing) ook te gebruiken is als woning. De eerste en tweede verdieping zij via een eigen voordeur te bereiken en uitermate geschikt om te verhuren of samen te voegen met de begane grond.

Het pand is in casco staat dus dient volledig gerenoveerd te worden!

Delfshaven wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaven-eiland. Hier komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling op het Coolhaven-eiland. De buurt Delfshaven is het centrum van voorzieningen in het gelijknamige gebied. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Het haventje is een echte blikvanger en wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk een dagje vertoeven. Op het Coolhaven-eiland zijn culturele voorzieningen van stedelijk belang en hier heerst volop creatieve bedrijvigheid. In de buurt van de woning bevindt zich De Schat van Schoonderloo, een bijzonder bewonersparkje voor als je op zoek bent naar groen, rust en stilte. Dit parkje is door de buurtbewoners zelf vormgegeven en wordt ook door hen bijgehouden. Tevens heb je in de buurt alle stedelijke voorzieningen, basisscholen, waaronder een tweetalige basisschool, en kinderdagverblijven. Ten slotte is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
– zie de plattegronden voor indeling en de maatvoering;
– woonoppervlakte is ca. 83 m2 (betreft de eerste en tweede verdieping);
– begane grond ca 237 m2, benoemd als overige inpandige ruimte, heeft nog geen
woonfunctie;
– inhoud ca. 950m3;
– aanvaarding in overleg;
– de wijk Delfshaven valt onder de regels van het beschermd stadsgezicht;
– projectnotaris van toepassing;
– ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Koopprijs
€ 585.000,- k.k.
Status
Beschikbaar

Bouwjaar
1923
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Soorten verwarming
Geen verwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geen

Woonoppervlakte
83 m2
Perceel oppervlakte
161 m2
Inhoud
950 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Willem Buytewechstraat 161A 500 m
Koopprijs
€ 670.000,- k.k.
3024 XE 0 m2
Rotterdam Hudsonstraat ong 550 m
Koopprijs
€ 507.500,- v.o.n.
3025 CE 0 m2

Neem contact op