Omschrijving

3038 AH Rotterdam

€ 275.000,- k.k.
Op zoek naar een royaal en licht 4 kamer appartement welke u naar eigen wens kunt aanpassen en/of verbouwen? Dan is dit uw unieke kans! Heerlijk centraal wonen in de wijk Bergpolder op een locatie die perfect is gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoersmogelijkheden (tram 25 en op loopafstand van CS en metro Blijdorp), winkels voor de dagelijkse boodschappen en je zit met 5 minuten fietsen zo in het Oude Noorden met zijn leuke, hippe cafe´s en restaurantjes, de Hofbogen, of midden in het bruisende hart van Rotterdam!

Deze bovenwoning is gelegen op de vierde en vijfde (bovenste) woonlagen. U heeft dus ook nog een uitzicht en geen last van bovenburen!

KORTOM: WAT EEN FANTASTISCHE LOCATIE EN VOLOP MOGELIJKHEDEN OM DE WONING HELEMAAL NAAR EIGEN SMAAK EN WENS TE VERBOUWEN. KOMT U SNEL DE RUIMTE EN DE MOGELIJKHEDEN OP LOCATIE BEKIJKEN.

Indeling:
Begane grond:
Vanaf de straat heeft u door een overdekte, gedeelde trap toegang tot de entree van het appartement. Achter deze deur bevindt zich de trapopgang naar het appartement.

3e verdieping:
U komt boven in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken alsmede de trapopgang naar de bovenste verdieping.
Aan de achterzijde van de woning vindt u de keukenruimte. Verkoper heeft de keuken grotendeels al gestript daar er plannen waren om de keuken te vervangen. Echter hebben ze tussentijds hun droomwoning gevonden.
De woonkamer is ontzettend ruim met zijn afmeting van 12,69 x 3,70 meter (+/- 47 m2 !). Deze ruimte is uiteraard ook op te delen waardoor bijvoorbeeld een eetkeuken, kantoor, slaapkamer of speelkamer gerealiseerd kan worden. De woonkamer (alsmede de keuken) biedt toegang tot een knus balkon.
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een slaapkamer.
Verder bevinden zich op deze verdieping de toiletruimte met fontein en de meterkast/bergkast (1 x 1 m).

4e verdieping:
Middels de interne trap met daglichttoetreding betreed je de 4e (bovenste) verdieping, de overloop is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en droger en een vluchttrap c.q. onderhoudstrap naar het dak.
Aan de voorzijde bevinden zich de tweede en derde slaapkamer. De grootste slaapkamer biedt toegang tot een klein balkon met leuk uitzicht over omgeving. De hal voor de slaapkamers (1,80 x 1,80 m) biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld een kledingkast.
De badkamer met daglichttoetreding is voorzien van een ligbad met douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– bouwjaar circa 1932;
– woning is gelegen op eigen grond;
– beschermd stadsgezicht;
– woonoppervlakte ca. 107 m2;
– totaal woning inhoud ca. 369m3;
– warm water door middel van een moederhaard;
– woning voorzien van gedeeltelijk dubbel glas, in 2014 voorzien van nieuwe kunststofkozijnen aan voorzijde geplaatst met dubbel glas incl. luchtzuivering;
– actieve VVE welke in eigen beheer wordt gevoerd, de maandelijkse bijdrage is € 100,-;
– vanuit de VVE is recent het plat dak vervangen;
– ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;
– oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1932
Soort
Maisonnette
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Soorten verwarming
Moederhaard
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser huur

Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
369 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
8 m2

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Schieweg 54D 150 m
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
3039 BD 0 m2
Rotterdam Troelstrastraat 14B 150 m
Koopprijs
€ 169.000,- k.k.
3038 KT 0 m2

Neem contact op