Omschrijving

3039 AH Rotterdam

€ 399.000,- k.k.
Deze woning is verkocht binnen ons eigen netwerk. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Bekijk dan onze website www.woonvisie.nl

In één van de leukste wijken van Rotterdam, Blijdorp, hebben wij een prachtige benedenwoning in de verkoop gekregen met +/- 15 meter diepe achtertuin op het zonnige westen. Aan buitenruimte geen gebrek!

Pluspunten? De royale woonkamer met de authentieke schuifdeuren, een woonkeuken en natuurlijk de ligging, om de hoek van het Centraal Station.

Blijdorp. Statige singels, rustige straten en relatief veel groen. Dat is wat deze wijk zeer populair maakt en de bewoners bindt aan de wijk. Het is dan ook niet voor niks dat deze hele wijk aangemerkt wordt als beschermd stadsgezicht. Een plezierige woonwijk met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan restaurants, cafés, supermarkten, diverse (basis)scholen en kinderopvang, speciaalzaken en verschillende sportfaciliteiten. Zowel het Vroesenpark als het Roel Langerakpark zijn kenmerkende ontmoetingspunten voor de Blijdorpers en wordt door de meeste ook wel gezien als hun achtertuin. Hier worden dan ook de nodige feestjes gegeven, zowel persoonlijke borrels als professioneel georganiseerde events. Op zoek naar een gezellig uitje? Aan de rand van de wijk is bekende Diergaarde Blijdorp gelegen. Middenin de wijk ligt metrostation Blijdorp (Randstad Rail) diep onder de grond. Verder zijn de uitvalswegen (A13, A16 en A20) op korte afstand te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Gesloten entree, portiek met bellentableau met intercom en brievenbussen. Het portiek is een beschermd stadsgezicht met uniek origineel glas in lood (Locomotief).
– entree van de woning, ruime hal met toegang tot de vertrekken;
– ruime en lichte woonkamer, bestaande uit een voor- en achterkamer met de originele schuifdeuren en vaste kasten, een prachtige travertin schouw met een openhaard en toegang tot de veranda en de zonnige diepe achtertuin op het westen;
– woonkeuken in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de veranda en tuin;
– mogelijke werkkamer aan de voorzijde; nu in gebruik als bijkeuken
– toilet, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, meterkast.

Souterrain:
– hal;
– 2 slaapkamers aan de rustige achterzijde van de woning.

De afmetingen van de vertrekken vind je in de uitgebreide plattegrond.

Bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1938;
– energielabel F (voorlopig)
– woning is gelegen op eigen grond;
– totaal woonoppervlakte ca. 105 m2;
– totaal bruto woninginhoud ca. 370m3;
– ouderdomsclausule van toepassing;
– verwarming via blokverwarming;
– warmwater middels boiler (120 liter);
– beschermd stadsgezicht;
– het appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
– actieve VVE, bijdrage € 649,- per kwartaal (inclusief € …. voorschot stookkosten).

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie

Kenmerken

Koopprijs
€ 399.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouwjaar
1938
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

CV ketel combiketel
Nee

Woonoppervlakte
105 m2
Inhoud
370 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
6 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Tuintypen
Achtertuin
Kwaliteit
Normaal
Totale oppervlakte
80 m2
Achterom
Nee

Soorten
Geen garage

Kaart

In de buurt

Rotterdam Statensingel 167B 500 m
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
3039 LL 0 m2
Rotterdam Schieweg 63A 600 m
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
3038 AG 0 m2

Neem contact op