Spring naar content

Het Nieuwe Westen

Volks en tegelijkertijd super hip

Het Nieuwe Westen is een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure en typische volksbuurten. Het is een plek waar statige lanen, mooie singels, ruime pleinen, volkswoningbouw en leuke winkelstraten elkaar afwisselen. Een van de meest populaire daarvan is de Nieuwe Binnenweg. Hier vind je tal van designwinkels, barbershops en hippe koffietentjes.

 

Met de ontwikkeling van het Merwe-Vierhavengebied tot creatieve proeftuin, wordt West nĂłg meer place to be. De wijk ligt bovendien erg gunstig. Zo ben je in slechts een paar minuten in het centrum, bij het Centraal Station en verschillende uitvalswegen.

 

Onze favorieten

Het Nieuwe Westen is in opkomst. En het aantal eettentjes, barretjes en restaurants groeit met de dag. Café Steijn aan het Heemraadsplein is daarbij een echte aanrader. Een nieuwe hotspot met de  mooiste gevel van Rotterdam. Als je toch in de buurt bent, stap dan ook eens binnen bij Rijke &De Wit, een traditioneel bruin café, maar dan in een nieuw jasje. Of bezoek de moeder van de espressobars in Rotterdam: de Urban Espresso Bar. Een gewilde lunch- en ontbijtbestemming met uiteraard ook de lekkerste koffie en zelfgemaakte taart.

Ontmoet het team

Neem contact op

  • Hidden