Spring naar content

Stadscentrum

The place to be

Het centrum van Rotterdam is de plek waar het gebeurt. Met zijn hippe winkels en trendy bars aan de Meent, bruine kroegen op de Binnenweg en gezellige terrassen aan de Oude Haven, hoef je je nooit te vervelen. Cultuur snuiven en uitgaan doe je op de Witte de Withstraat. Als je wat van de wereld wilt zien, bezoek je de West Kruiskade. Of kom tot rust in een van de vele parken in de stad of verborgen binnentuinen. Je woont er in ieder geval met de stad aan je voeten en de rest van de wereld in je ‘achtertuin’. Want nergens is de mix van mensen, leeftijden en culturen zo groot als hier. En dat heeft zo zijn charmes.

 

Onze favorieten

Eigenlijk zijn dat er teveel om op te noemen. Bij Brasserie Pierre is zowel het eten als de sfeer trÚs magnifique. Net als bij stadscafé en bierlokaal Bokaal Rotterdam trouwens, al noemen ze het daar gewoon gezellig. Loop eens binnen bij De Gele Kanarie voor eten zonder poespas en eigen gebrouwen bier. Of bij vegetarisch restaurant Spirit, stadshuiskamer De Huismeester of éénsterrenrestaurant Amarone aan de Meent.

 

Qua winkels zijn de fashionshops Vintage and Labels by Hendrikus en Objet Trouve aanraders. En in de Van Oldebarneveltstraat kun je je hart ophalen bij onder andere bloemenwinkel ‘s Zomers en de verfijnde kledingzaak Filippa K.

Ontmoet het team

Neem contact op

  • Hidden