Spring naar content

Rotterdam-Noord

Gemoedelijkheid en werelddynamiek ineen

Pure nostalgie en hip & happening ontmoeten elkaar in Rotterdam-Noord. Een gezellige volksbuurt die zich ontpopt heeft tot een van de populairste wijken van de stad. Geen torenhoge wolkenkrabbers en futuristische architectuur hier. Maar karakteristieke vooroorlogse panden, pittoreske pleintjes, de sfeervolle Zwart-Janstraat met zijn bijzondere winkeltjes en volop leuke tentjes om een ‚Äėbakkie‚Äô of een biertje te doen. Een plek waar (vintage) design, food, drinks en fashion de boventoon voeren. En dat alles op nog geen 10 minuten lopen van het centrum.

 

Onze favorieten

Breng eens een bezoek aan de heerlijke Franse keuken van Mevrouw Meijer. Of loop binnen bij het schattige Italiaanse buurtrestaurant Tosca aan het Brancoplein. Het hippe eettentje WES aan de Benthuizerstraat is ook meer dan de moeite waard. En als je dan toch in de buurt bent mag het alom bekende Mediterrane Westerkaatje Noord niet ontbreken.

 

Health lovers kunnen hun lol op bij Bertmans aan de Zaagmolenkade en tapasliefhebbers wijzen we graag de weg naar Destino. Of strijk neer op het prachtige terras aan het water van Lof der Zoetheid voor een goed ontbijt, een lekkere lunch of (andere) zoete zaken.

Ontmoet het team

Neem contact op

  • Hidden